Lid worden

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van de Ascanen? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Selecteer in het menu van het contactformulier "aan:"  lid worden

Wil u of uw kind eerst een paar keer meekijken? Dit kan! Als u dit aangeeft in uw bericht gaan wij dit voor u inplannen.

Wachtlijst

Soms kun je niet terecht bij een bepaalde speltak, omdat deze al vol is. Je komt dan op een wachtlijst en zodra er plek is, kun je lid worden van de groep. Hieronder staat per speltak (leeftijdsgroep) vermeld hoeveel kinderen er op de wachtlijst staan. Laat je vooral niet afschrikken door de getallen, inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere groep. Je komt dus zo snel als mogelijk aan de beurt.

Bevers: 5-7 jaar
Voor de bevers is er momenteel geen wachtlijst. Maar in verband met doorstroming naar de volgende speltakken hebben wij momenteel enkel plaats voor kinderen van 5 jaar.

Welpen: 7-11 jaar
Voor de welpen is er een wachtlijst.

Scouts: 11-15 jaar
Voor de scouts is er momenteel geen wachtlijst.

Explorers: 15-18 jaar
Voor de explorers is er momenteel geen wachtlijst.

Leiding gezocht!
Een speltak heeft een maximum aantal leden op basis van het aantal leiding dat er voor de speltak beschikbaar is, zodat we een veilige en leerzame speelomgeving voor het kind kunnen garanderen. Met meer leiding kunnen we meer kinderen laten genieten van het Scoutingspel! Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt een vrijwilligersklus als leiding op te pakken? Kijk dan op onze vacatures.